To Pedaler På Tur
Et nettsted om sykkelferie først og fremst

En litt lengre etappe enn planlagt fordi det ikke passet særlig godt med campingplasser. Dagen startet med riktig godt vær i forhold til gårsdagen. Frokost  ble fortært på kafé i Castello førti startet stigningene mot Creu de Perves.

Bakkene er det ikke mye å si om. Flott natur, varmt, god asfalt, lite trafikk, bedre kan det ikke bli. Toppen er ikke særlig spektakulær, så lite tid ble tilbragt der. På turen ned, passerte vi byen Perves, jfr. toppen.

Et kort stykke etter dette ble det faktisk litt dårlig asfalt. Nesten sjokkerende, da veistandarden hittil hadde vært helt fantastisk, og langt overgått norsk standard. Her har det antagelig gått med noen EU-midler. Men selvsagt var akkurat denne strekningen under asfaltering akkurat nå.

Nede i dalen igjen kom vi inn på vei ???, en av veiforbindelsene til Frankrike. Dette medførte en betydelig økning i trafikken inn mot de El Pont de Suert, blant annet med langtransporter.

Planen var å campere i nærheten av El Pont de Suert. Passerte et par campingplasser før byen, men det var litt tidlig å campe og for langt unna byen. Selvsagt viste det seg at det ikke var camping i nærheten av byen. Spiste derfor lunsj og dro videre langs N-260.

En passende camping fant vi ikke før Senterada, 30 km senere. Grei camping, spesielt spot'n, men basseng, sanitært og restaurant hadde en del å hente. Rimelig da. Under 20 € for 2 voksne med telt.

Totalt 76 km denne dagen.