To Pedaler På Tur
Et nettsted om sykkelferie først og fremst

Endelig på sykkelen igjen. Det grå været fra hviledagen hadde passert. Målet i dag ikke helt bestemt, men det ville bli Torla eller videre til Broto, der det var en camping.

Etter et par mil østover langs N-240, svingte nordover mot Biescas og fjellene igjen. Ca 30 km til Biescas. Byen minte om en alpelandsby, og levde åpenbart av fjellturisme, både sommer og vinter. Etter å ha besøkt et marked i byen, der vi handlet mat, spiste vi lunsj i byens rundell. Bla. en særdeles smakfull chorizo fra markedet.

 

6biescas

 

I Biescas startet klatring mot fjellovergangen til Torla. Ikke noen skremmende bratt klatring. Høyeste punkt var 1423 moh. Etter tunnelen, som vel ikke var mer enn ca. 600 m, starter nedkjøringen umiddelbart mot Torla.

 

 

Trafikken var beskjeden og aldri noe problem. Og veiene/asfalten, fantastisk. Som Biescas, er Torla også en by med fokus på fjellturisme. Fra byen var det en ganske fantastisk utsikt til fjellene rundt byen.

 

 

Fra Torla er det bare noen kilometer ned til Broto og camping Oto. Det viste seg å være greit å komme tidlig på ettermiddagen. En time etter vår ankomst, var campingen full. Stedet var populært for fjellklatrere og turgåere.

Flott camping med basseng, bar og restaurant. En lokalt blandet Sangria smakte godt på kvelden.

 

 

63 km ble syklet i dag. Ikke alt for krevende, selv om vi var på nesten 1500 moh.